Info over deze website

 

Dit is een onafhankelijke website welke u wil informeren over alles wat met De Schotse Herdershond te maken heeft. 

Deze website is nog volop in ontwikkeling en nooit af, kom dus regelmatig terug om de updates te aanschouwen en te kijken of uw bijdrage al is geplaatst.    

We hebben geen bindingen met welke groep/derden, dan ook, en dat willen we graag zo houden.   

We zijn altijd opzoek naar nieuws. Wat we graag willen delen met de bezoekers van "onze" website.

 

Als moderator van de website ben ik niet aansprakelijk voor de inhoud van berichten / reacties op en binnen de website.

 

Tevens wil ik aangeven wat niet wenselijk in de groep:

 

·        Geen reclame maken, voor zichzelf of voor derden, i.o.m. moderator is alles bespreekbaar.

 

·        Poll plaatsen à in overleg met de moderator.

 

Reageer niet op dit bericht op de website, maar stuur een PB naar de moderator, de groep is van en voor de Collie.

 

Wil men een pagina in Photo Shoot pagina van de Collie, of een kennel plaatsen, enz, stuur een PB met foto en gegevens, naar de moderator.

 

Geen concurrentie op de website, samen proberen een mooie / leuke website van maken, met uw hulp gaat dat lukken.

 

Hartelijk dank,

Aloijs NuijtenBeste Mensen zal me even voorstellen, ik ben een vutter van 60jaar en heb het naar mijn zin bij mijn vrouwtje Gonnie en onze hond Dopey. Onze eerste hond was een Blue-Merle, hij is 14 jaar geworden, we konden niet zonder een Collie en hebben een paar maanden geleden Dopey een Tri-Color laten komen om bij ons te wonen.
Ik hoop echt dat deze groep respectvol met elkaar om gaat en alles uit vrije wil plaatst, over hem / haar Schotse Collie, ook andere huisdieren zijn welkom.Beste Mensen zal me even voorstellen, ik ben een vutter van 60jaar en heb het naar mijn zin bij mijn vrouwtje Gonnie en onze hond Dopey. Onze eerste hond was een Blue-Merle, hij is 14 jaar geworden, we konden niet zonder een Collie en hebben een paar maanden geleden Dopey een Tri-Color laten komen om bij ons te wonen.
Ik hoop echt dat deze groep respectvol met elkaar om gaat en alles uit vrije wil plaatst, over hem / haar Schotse Collie, ook andere huisdieren zijn welkom.